Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГТВ-то

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ГТВ-то

Здравейте, имам следния проблем...при по-силно подаване на газ, колата форсира, а не набира. Вдигат се рязко оборотите и трябва така да си припомпвам докато се засили... Някой има ли идея каква може да е причината? ...Съединител? Филтър някакъв?..
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
    Здравейте, имам следния проблем...при по-силно подаване на газ, колата форсира, а не набира. Вдигат се рязко оборотите и трябва така да си припомпвам докато се засили... Някой има ли идея каква може да е причината? ...Съединител? Филтър някакъв?..
    съединител
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
      съединител
      Лошо...
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Чак лошо не е ...ама не припомпвай а много нежно се отнасяй с газта и съединителя до смямяната му

Comment

Благодаря ви. А някой знае ли, колко струва смяната на съединителя, както и самия тои и от къде мога да го поръчам?
          sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Във ВТ ли искаш да го сменяш или друг град? Ако е за тук , пиши ми и ще те насоча. За цената е относително според надценките или отстъпките , но гледам по каталог е около 300 лв клиентска цена . Трудът е около 100 лв. Колегите с ГТВ-та да се изкажат.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

към 400 кинта е да

Comment

Working...
              X